'Hardnekkige geruchten rond Vreven: NAC neemt afscheid van trainer'

'Hardnekkige geruchten rond Vreven: NAC neemt afscheid van trainer'

21-04-2018 07:16
29

De kans is klein dat Stijn Vreven ook komend seizoen aan het roer staat bij NAC Breda. Het heeft er alle schijn aan dat de clubleiding van de huidige nummer vijftien van de Eredivisie afscheid gaat nemen van de Belgische trainer. 

BN/De Stem meldt dat zaterdag. Het gerucht dat Vreven aan zijn laatste weken in Breda bezig is, 'is steeds hardnekkiger', aldus het dagblad. Terwijl bij vrijwel alle andere clubs uit de Eredivisie bekend is wat er met de trainer gaat gebeuren en/of wie er na de zomer aan het roer staat, houdt NAC-directeur Hans Smulders zijn lippen stijf op elkaar. Daaruit trekt BN/De Stem zijn conclusies. 

Wedden

Meer odds

'Weinig mensen binnen en rondom de club geloven dat Vreven na het zomerreces in juli terugkeert en aan de slag gaat met een elftal dat zeker voor de helft uit nieuwe gezichten bestaat. Al is het maar omdat zijn baas, Smulders, zwijgt als het graf over de man die op en naast het veld alle klappen voor NAC opvangt. Van uitstel, komt afstel. Dat zal Vreven diep van binnen ook wel weten.'

Vreven werd in januari 2017 trainer van De Parel van het Zuiden. Na de promotie naar de Eredivisie werd zijn contract in Breda automatisch met één jaar verlengd.