Update: Raiola laat niets los over Lozano-gerucht uit Mexico

Update: Raiola laat niets los over Lozano-gerucht uit Mexico

21-04-2018 13:50
94

Hirving Lozano en Mino Raiola slaan de handen ineen. Volgens het Mexicaanse Marca Claro is Raiola de nieuwe zaakwaarnemer van de topscorer van landskampioen PSV. 

Marca Claro is bij elk thuisduel van PSV aanwezig in het Philip Stadion. Het medium spreekt Lozano dus regelmatig. Hoewel de international het nieuws zelf nog niet heeft bevestigd, weet Marca Claro dat Lozano Raiola per direct heeft benoemd tot zijn belangenbehartiger. 

Raiola is één van de meest bekende én rijkste spelersmakelaars ter wereld. Onder meer Zlatan Ibrahimovic, Paul Pogba, Kenny Tete, Marco Verratti en Mario Balotelli behoren tot zijn stal. 

Wat de opvallende overstap van Lozano betekent voor de sportieve toekomst van de aanvaller, is nog even de vraag. Na een fantastisch begin in Eindhoven werd Lozano in januari al gelinkt aan topclubs uit Spanje en Engeland. Binnenkort treedt de dribbelaar met Mexico aan op het WK in Rusland. 

Update 13.50: Het Eindhovens Dagblad heeft bij Raiola navraag gedaan naar het gerucht rond Lozano. Hij wilde 'geen bevestiging of ontkenning geven', aldus het dagblad. Afgelopen zomer trad de dertigjarige Gabriel Moraes naar voren als belangenbehartiger van Lozano (22).