Drievoudig Oranje-international: 'Zelfs als we degraderen blijf ik de club trouw'

Drievoudig Oranje-international: 'Zelfs als we degraderen blijf ik de club trouw'

21-04-2018 13:15
5

Degradatie naar de 2.Bundesliga of niet: Paul Verhaegh blijft VfL Wolfsburg sowieso trouw. Dat zegt de 33-jarige rechtsback in gesprek met ELF Voetbal.

Met nog vier speelrondes is Wolfsburg allerminst veilig. De kampioen van 2009 staat op de veertiende plek, met net zo veel punten als nummer zestien SC Freiburg. Die positie betekent aan het einde van de rit dat er een play-offs tegen degradatie moet worden gespeeld.

Vrijdagavond verloor Wolfsburg met 3-0 bij Borussia Mönchengladbach. "Ik ben een van de oudsten en heb de nodige ervaring. Ik voetbal al zeven seizoenen in de Bundesliga. Ik ben niet iemand die alleen aanwijzingen of complimentjes geeft als het goed gaat. Ook in mindere tijden sta ik er", zei Verhaegh na de nederlaag tegen ELF.

"Zelfs als Wolfsburg degradeert blijf ik de club trouw. Ik heb tevens een contract ot 2019. Maar we moeten de laatste drie wedstrijden de koppen bij elkaar steken en zorgen dat we in de Bundesliga blijven. Wolfsburg hoort thuis op het hoogste podium."

Drievoudig Oranje-international Verhaegh (33) signeerde in de zomer van 2017 een tweejarige verbintenis bij Die Wolfe. Ook Jeffrey Bruma en Riechedly Bazoer staan onder contract bij Wolfsburg.