Mirror: Brands is op weg naar Everton en hoopt Ziyech en Lozano mee te nemen

Mirror: Brands is op weg naar Everton en hoopt Ziyech en Lozano mee te nemen

22-04-2018 11:10
188

PSV-directeur Marcel Brands gaat aan de slag bij het Engelse Everton, claimt boulevardkrant The Mirror in zijn zondagseditie. De 56-jarige Brabander wordt de laatste nadrukkelijk gelinkt aan The Toffees en zou nu de knoop hebben doorgehakt.

Brands zou bovendien twee Eredivisie-versterkingen op het oog hebben: Hirving Lozano (PSV) en Hakim Ziyech (Ajax) worden genoemd als potentiële nieuwe Everton-spelers. De komst van Lozano moet naar verluidt mogelijk gemaakt worden door Mino Raiola. De Nederlands-Italiaanse zaakwaarnemer krijgt bij de aanstelling van Brands een grote invloed op het transferbeleid van Everton en zou Lozano onlangs aan zijn stal toegevoegd hebben, al wil de invloedrijke makelaar dit vooralsnog niet bevestigen.

Het Britse medium oppert bovendien dat PSV-trainer Phillip Cocu in Liverpool de opvolger van manager Sam Allardyce kan worden, maar die kans lijkt niet al te groot. Cocu heeft nog een doorlopend contract in Eindhoven en Brands zou het beter vinden als de trainer nog even bij PSV blijft.