Ontslagen Fraser niet blij met uitspraken assistent: Vind ik heel eng

Ontslagen Fraser niet blij met uitspraken assistent: "Vind ik heel eng"

22-04-2018 13:27
54

Henk Fraser is niet blij met een aantal uitspraken van Edward Sturing. Eerder deze maand werd Fraser ontslagen door Vitesse, waarna Sturing het stokje overnam in de Gelredome. 

"Ik ga het niet ontkennen: een aantal opmerkingen van Sturing vind ik heel eng", zegt Fraser bij De Tafel van Kees op FOX Sports. Inhoudelijk wil de ontslagen oefenmeester er niet veel over kwijt. "Wat ik eng vind ga ik met hem bespreken. Dat ga ik absoluut doen. Een aantal zaken vond ik eng."

Fraser ontkent dat hij doelt op het gedrag van Sturing tijdens de 7-0 overwinning op Sparta. Daags na het ontslag van Fraser ging zijn voormalig assistent uit zijn dak tijdens de ruime overwinning. "Hij neemt het over en dan vind ik het echt onzin dat mensen vinden dat hij ingetogen moet juichen om met mij rekening te houden."

Sturing toonde eerder deze maand begrip voor het ontslaan van Fraser. "Ik begrijp wel dat de club ingrijpt. De club heeft twee opties: we gaan door zoals nu of we gaan iets doen. We hebben uit vier wedstrijden één punt gehaald en dan weet je dat er een crisis komt bij een club als Vitesse", zei hij tegen VI