Als de Coolsingel weer beschikbaar is, ben ik misschien al gestopt met voetbal

"Als de Coolsingel weer beschikbaar is, ben ik misschien al gestopt met voetbal"

23-04-2018 16:28
17

Niet de Coolsingel, maar de middencirkel van het eigen stadion was maandagmiddag het toneel voor de bekerhuldiging van Feyenoord. Omdat de Coolsingel verbouwd wordt, was daar dit jaar geen ruimte voor festiviteiten. Ook na afloop van komend seizoen kan er - áls er een hoofdprijs wordt gepakt - geen feestje worden gevierd.

"Zullen we dan maar een paar jaar wachten voordat we weer kampioen worden?", knipoogde Jens Toornstra maandag in gesprek met Metro"Nee hoor, van mij mag het dan gewoon weer hier gevierd worden. Of er moet een andere mooie plek in de stad gevonden worden."

Het maakt aanvoerder Karim El Ahmadi totaal niet uit waar en hoe het winnen van een prijs met de fans wordt gevierd. "De Coolsingel is heel speciaal, maar van mij had het nu niet per se gehoeven. Nu was het ook weer heel leuk om samen met de supporters de bekerwinst te vieren."

"Ik had gewoon weer kippenvel hoor, toen ik met de beker het veld op kwam lopen. Het is onze vierde prijs in drie jaar, dat is heel bijzonder. Als de Coolsingel weer beschikbaar is, ben ik misschien al gestopt met voetbal."