'FC Utrecht wil linksbackprobleem oplossen met oude FC Groningen-bekende'

'FC Utrecht wil linksbackprobleem oplossen met oude FC Groningen-bekende'

23-04-2018 19:54
17

FC Utrecht lijkt een Duitse versterking op het oog te hebben. Volgens Voetbal International, dat zich baseert op meerdere Duitse bronnen, staat de 21-jarige linksback Leon Guwara in de belangstelling van de Domstedelingen.

De voormalig Duits jeugdinternational staat nog tot de zomer van 2019 onder contract bij Werder Bremen, maar lijkt niet veel toekomst in het Weserstadion te hebben. Guwara werd vorig seizoen verhuurd aan SV Darmstadt 98 en draagt dit seizoen het shirt van 1. FC Kaiserslautern, de hekkensluiter van de Tweede Bundesliga. In de zomer van 2016 leek de back nog naar FC Groningen te verkassen, maar die deal ging uiteindelijk niet door.

Wedden

Meer odds

De linksbackpositie is dit seizoen onderbezet in de Galgenwaard: Robin van der Meer is na het vertrek van Edson Braafheid de enige volwaardige linksback bij FC Utrecht, maar heeft de technische staf niet kunnen overtuigen. Rechtspoten Mark van der Maarel en Giovanni Troupée en middenvelder Urby Emanuelson hebben dit seizoen als noodoplossing links achterin gespeeld.