Van Bronckhorst nog niet klaar: Voel me gewaardeerd bij Feyenoord

Van Bronckhorst nog niet klaar: "Voel me gewaardeerd bij Feyenoord"

23-04-2018 21:59
39

Giovanni van Bronckhorst won zondag zijn vierde prijs in drie seizoenen als trainer van Feyenoord. Hoewel hij zijn team graag wat hoger had zien eindigen dan de uiteindelijke vierde plaats, is hij optimistisch gestemd over de toekomst. Volgend seizoen verwacht hij weer mee te doen om de landstitel.

"Dit seizoen hebben we het niet laten zien. Wel in de beker, maar niet in het kampioenschap", aldus Van Bronckhorst in gesprek met RTV Rijnmond. De gewonnen finale tegen AZ (0-3) heeft de ietwat teleurstellende voetbaljaargang toch nog een positieve wending gegeven. In het seizoen 2018-2019 moet Feyenoord weer om de bovenste plekken gaan strijden. "Volgend jaar start het weer opnieuw, dus we hebben ook weer nieuwe kansen om ervoor te gaan."

Over zijn eigen toekomst is Van Bronckhorst duidelijk. Hij gaat graag door in Rotterdam-Zuid, maar hij houdt een kleine slag om de arm. "Het is natuurlijk wel mijn club. Ik heb het naar m'n zin. Ik voel me gewaardeerd door iedereen binnen de club. Ik kan heel fijn werken met de staf en met de spelers. Eigenlijk alles om door te gaan, alleen je weet nooit hoe het loopt in het voetbal. Je moet genieten van alle dingen die op je pad komen."