'Hertha BSC wil basiskracht van PEC Zwolle; eerste gesprek achter de rug'

'Hertha BSC wil basiskracht van PEC Zwolle; eerste gesprek achter de rug'

24-04-2018 13:42
27

Kingsley Ehizibue mag dromen van een transfer naar de Bundesliga. Volgens het Duitse transfermedium Fussballtransfers.com staat de 22-jarige rechtspoot van PEC Zwolle in de belangstelling van Hertha BSC. 

Er zou zelfs al een ontmoeting hebben plaatsgevonden tussen Ehizibue, zijn management en een delegatie van Hertha. De huidige nummer negen van de Bundesliga zal een stevig bedrag op tafel moeten leggen voor Ehizibue. Hij heeft namelijk nog een contract tot 2020 in Zwolle. 

Hertha ziet Ehizibue volgens Fussballtransfers als een perfecte opvolger voor Mitchell Weiser. De rechtsback van Die Alte Dame heeft zich in de kijker gespeeld bij diverse topclubs uit Duitsland. Met name Bayer Leverkusen is geïnteresseerd. Weiser (24) heeft een transferclausule in zijn contract staan en kan voor 13 miljoen euro verkassen. 

Ehizibue, die overigens geboren werd in Duitsland, maakte in 2014 zijn debuut in het eerste elftal van PEC. Deze jaargang stond hij 31 keer in de basis bij de ploeg van trainer John van 't Schip.