'Drie topclubs willen stokje steken voor Chinese transfer van Iniesta'

'Drie topclubs willen stokje steken voor Chinese transfer van Iniesta'

24-04-2018 16:55
14

Andrés Iniesta kan zijn loopbaan voortzetten bij Manchester City, Arsenal of Paris Saint-Germain. Dat meldt AS dinsdag, al is de kans klein dat de 33-jarige spelmaker daadwerkelijk naar Engeland of Frankrijk vertrekt.

Met name Manchester City ziet de komst van Iniesta helemaal zitten. Manager Pep Guardiola dringt bij de clubleiding aan op een hereniging. Ook Luis Enrique hoopt volgend jaar weer met de Spaanse international te mogen samenwerken, maar dan bij Arsenal. Luis Enrique is een van de kandidaten om Arsène Wenger op te volgen in Londen.

Tot slot schuift Paris Saint-Germain Dani Alves en Neymar naar voren om hun voormalige teamgenoot warm te maken voor een overstap naar Frankrijk. Desondanks lijkt Iniesta FC Barcelona in de zomer te verruilen voor China, waar een driejarig contract voor hem klaar ligt. Diario Sport weet dat het aanbod financieel te goed is om af te wijzen.

Welke beslissing Iniesta ook neemt, Barça zal hem uit dank voor bewezen diensten geen strobreed in de weg leggen. De spelmaker maakt op korte termijn zijn beslissing bekend.