Update: PSV weet niets van vermeende interesse in Argentijnse stopper

Update: PSV weet niets van vermeende interesse in Argentijnse stopper

24-04-2018 18:43
36

PSV is serieus in de markt voor de Argentijnse verdediger Juan Cruz Komar. De Eindhovenaren zouden zelfs al een bod hebben uitgebracht op de 21-jarige mandekker van CA Talleres.

Komar is bij de club die uitkomt op het hoogste Argentijnse niveau een vaste waarde. Naast PSV staat hij ook in de belangstelling van het Braziliaanse Atlético Mineiro, zegt Talleres-voorzitter Andres Fassi. "Ja, er is interesse van Atlético. Maar PSV heeft al een officieel voorstel gedaan. Atlético niet. Vandaag hebben we in Buenos Aires afgesproken met de Nederlandse vertegenwoordiger", zegt Fassi tegen Superesportes.

Wedden

Meer odds

Volgens Fassi bevinden de onderhandelingen met PSV zich in een vergevorderd stadium. Komar speelt sinds de zomer van 2016 voor Talleres, dat hem voor een kleine zeven ton overnam van de Argentijnse topclub Boca Juniors. Transfermarkt.de schat zijn waarde nu in op zo'n 3,5 miljoen euro.

Voor PSV zou het de tweede keer in korte tijd zijn dat het zaken doet in Argentinië. In januari kwam Maximiliano Romero over van Velez Sarsfield.

Update 18.43 uur: PSV heeft razendsnel gereageerd op de transfergeruchten uit Argentinië. "Hij staat bij ons niet op de lijst, wij kennen deze speler zelfs niet", zegt een woordvoerder tegen Voetbal International.