Buffon hekelt 'roddels' over ruzie met teamgenoot: 'In 17 jaar nog nooit gebeurd'

Buffon hekelt 'roddels' over ruzie met teamgenoot: 'In 17 jaar nog nooit gebeurd'

24-04-2018 18:56
5

Gianluigi Buffon heeft hard uitgehaald naar de Italiaanse media die berichtten dat hij zondag na de verloren topper tegen Napoli ruzie heeft gemaakt met ploeggenoot Medhi Benatia. De Juventus-aanvoerder is woedend.

Italiaanse media schreven dat Buffon Benatia verantwoordelijk hield voor de nederlaag. "Deze duidelijk onjuiste roddels worden erbij gehaald na een nederlaag van een team zonder zwakke punten, een team als Juventus", zegt de veertigjarige doelman tegen Juventus TV, geciteerd door NU.nl. "Dit soort verhalen is bedoeld om onze ploeg te destabiliseren."

"Ik vind het logisch en normaal om iets te zeggen na een wedstrijd en dat heb ik gedaan. Dit gebeurt al sinds ik bij Juventus zit", vervolgt Buffon. "Maar in mijn zeventien jaar bij Juventus is het nog nooit gebeurd dat iemand een ploeggenoot de schuld heeft gegeven voor een nederlaag en dit zal nooit gebeuren zolang ik de aanvoerder ben van dit team."

Buffon reageert op  de geruchten om het team en Benatia 'te beschermen'. Door de 0-1 zege van Napoli in Turijn, staat de Oude Dame nog maar één punt voor op de rivaal.