Crisis in Lienden: Kraay junior vertrekt per direct na akkefietje met sponsoren

Crisis in Lienden: Kraay junior vertrekt per direct na akkefietje met sponsoren

24-04-2018 21:47
48

Trainer Hans Kraay junior vertrekt per direct bij FC Lienden, laat de tv-analist dinsdagavond weten. De trainer botste onlangs met enkele sponsoren van de club en heeft daardoor besloten om op te stappen.

De bom barstte zaterdagmiddag nadat de club uit de Betuwe in eigen huis had verloren van Excelsior Maassluis. "Enkele sponsoren, die sinds jaar en dag bij de club zijn, vonden het nodig om mij op dusdanig gênante manier te schofferen dat ik na twee nachten slapen heb besloten dat ik die mensen nooit meer wil en kan zien. Ik stop bij FC Lienden", vertelt Kraay junior aan de Gelderlander.

De sponsoren namen het Kraay junior kwalijk dat hij op Tweede Paasdag te laat kwam voor de wedstrijd tegen Rijnsburgse Boys: eerder op de dag zat hij in de studio van FOX Sports om de Jupiler League te analyseren. "Er wordt anders naar me gekeken", vertelt de 58-jarige tv-presentator. "Er is veel veranderd, dit ondanks de volledige steun van de clubleiding." Kraay was, verspreid over twee periodes negen seizoenen werkzaam bij FC Lienden, maar heeft het voorlopig helemaal gehad met de club. Misschien dat ik in de toekomst nog een keer terugdenk aan alle mooie jaren die ik bij FC Lienden heb gehad. Misschien, maar voorlopig niet."