'Younes heeft lak aan statement en bereikt akkoord: transfervrij naar Bundesliga'

'Younes heeft lak aan statement en bereikt akkoord: transfervrij naar Bundesliga'

25-04-2018 14:18
64

Ajax-aanvaller Amin Younes staat op het punt om een meerjarig contract te signeren bij VfL Wolfsburg. Het Duitse medium Die Welt schrijft dat woensdagmiddag. Afgelopen weekend werd Younes al gespot bij een wedstrijd van Wolfsburg. 

Het verhaal rond de 24-jarige Younes is imiddels bekend. Afgelopen januari léék de vleugelaanvaller naar het Italiaanse SSC Napoli te verkassen. Op het laatste moment zag Younes echter af van die transfer. De exacte aanleiding of oorzaak voor het klappen van de deal is nog altijd niet bekend.

Wedden

Meer odds

Feit is sowieso dat Napoli zeker weet dat Younes zijn handtekening heeft gezet. Een betrokken advocaat zei dinsdag nog dat Younes inderdaad per 1 juli speler is van Napoli.

Mocht Wolfsburg met de rechtspoot inderdaad een akkoord hebben bereikt over een transfer per 1 juli, dan is het dus nog maar de vraag of Younes inderdaad transfervrij naar Duitsland verkast. Wolfsburg lijkt sowieso in onderhandeling te moeten met Napoli. Dat Younes komend seizoen aan de slag gaat in de Serie A, is volgens Duitse en Italiaanse media in ieder geval uitgesloten.