'Je maakt er nu een grapje van. Als Ajax in beeld komt, dan zijn wij kansloos'

'Je maakt er nu een grapje van. Als Ajax in beeld komt, dan zijn wij kansloos'

25-04-2018 16:52
25

Het is écht geen grap: Telstar gaat een serieuze poging wagen om 109-voudig international Rafael van der Vaart te verleiden tot een avontuur in Velsen-Zuid. Dat benadrukt Mike Snoei, trainer van de Jupiler League-club. 

Woensdag verscheen in Voetbal International een verhaal waarin Snoei aangaf dat de club druk bezig is om Van der Vaart (35) te overtuigen van een rentree op de Nederlandse velden. NH Nieuws kon het haast niet geloven en deed 's middags navraag. 

Wedden

Meer odds

"Ik wil hier helemaal niet grappig over doen. Ik denk dat Rafael bij Telstar een geweldige rol zou kunnen spelen en tegelijkertijd zou kunnen helpen om het niveau omhoog te krikken", aldus de oefenmeester met een stalen gezicht. "Ik zie het al helemaal voor me. Volgend seizoen in de Eredivisie thuis tegen Ajax, Feyenoord en PSV zie ik hem er wel tussen lopen."

Wat als - bijvoorbeeld - Ajax óók belangstelling toont voor Van der Vaart? "Je gaat er nu een grapje van maken. Nu betrek je Ajax erbij. Als dat soort clubs in beeld komt, dan zijn wij kansloos. Dit heeft met sentiment te maken. Ik kijk hier bloedserieus tegenaan."

Lees ook: Telstar zet in op sensatie: "Van der Vaart moet hier zijn loopbaan afsluiten"