PSV'er werkt met Ooijer aan zwakke punten: 'Dat ontbreekt er soms aan'

PSV'er werkt met Ooijer aan zwakke punten: 'Dat ontbreekt er soms aan'

25-04-2018 17:14
40

Shurandy Sambo, aanvoerder van PSV O17, beleefde dinsdag een topdag. Dankzij een 2-0 zege op aartsrivaal Ajax werd het kampioenschap veroverd. "Het was een dik verdiende overwinning", aldus de zestienjarige Sambo. 

"Onze trainer, Kristof Aelbrecht, had ons op het hart gedrukt om er vanaf de eerste minuut bovenop te zitten. We wisten dat het een moeilijke wedstrijd zou worden, dus we moesten Ajax vanaf het begin onder druk zetten", blikt de verdediger terug op de website van zijn management Wasserman

Wedden

Meer odds

Komend seizoen stroomt de tiener door naar PSV O19. "Mijn doel is uiteindelijk om het eerste te halen. Daarvoor moet ik me, stap voor stap, blijven ontwikkelen. (...) Mijn zwakke punt is dat ik soms nog niet ver genoeg vooruitdenk. Als de bal aan de andere kant van het veld is, moet ik weten wat ik moet doen. Dat vooruitdenken ontbreekt er soms nog aan. Daar werk ik hard aan."

"Dat doe ik door samen met André Ooijer veel beelden van mezelf te bekijken. Ooijer heeft als verdediger natuurlijk enorm veel ervaring, dus hij kan me precies vertellen wat ik op bepaalde momenten moet doen."

Lees ook: Opnieuw PSV-feestje na overwinning tegen Ajax: O17 pakt titel met twee beauty's