Enorme tegenvaller voor Robben: Nederlander al na paar minuten gewisseld

Enorme tegenvaller voor Robben: Nederlander al na paar minuten gewisseld

25-04-2018 21:02
10

Een enorme domper voor Arjen Robben. De Nederlander viel woensdagavond al vroeg uit tijdens de wedstrijd tussen Bayern München en Real Madrid in de halve finale van de Champions League.

Robben had een basisplaats bij de thuisploeg, maar ging al na een paar minuten naar de kant met een spierblessure. Hij werd vervangen door Thiago. Over de ernst van de kwetsuur is vooralsnog niets duidelijk. Of de return in het Estadio Santiago Bernabéu van volgende week in gevaar komt, is ook niet bekend. 

Wedden

Meer odds

Voor de 96-voudig international van Oranje is het treffen met de Koninklijke extra beladen, aangezien hij een verleden heeft in Madrid. Hij zocht na zijn wissel meteen de kleedkamer op. Robben heeft een aflopend contract bij Bayern, maar kan met één jaar verlengen. Hij heeft zelf nog geen uitsluitsel gegeven over zijn toekomst.

Bayern heeft de landstitel al binnen, maar strijdt naast de Champions League ook nog om de DFB Pokal. De finale van het Duitse bekertoernooi is op 19 mei tegen Eintracht Frankfurt.