Update: Robben houdt interviews af, maar spierblessure lijkt mee te vallen

Update: Robben houdt interviews af, maar spierblessure lijkt mee te vallen

25-04-2018 23:44
21

Voor Arjen Robben duurde de halve finale van Bayern München tegen Real Madrid nog geen vijf minuten. De geblesseerde aanvaller kon na afloop geen uitsluitsel geven over de ernst van zijn blessure.

Robben ging na vijf minuten naar het gras en voelde aan zijn bovenbeen, nadat hij een voorzet wilde geven. Een korte blessurebehandeling door clubarts Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt had geen effect, waardoor de Nederlander de strijd al vroeg moest staken.

Na afloop wilde Robben geen interviews geven. "Afwachten, morgen", laat hij weten aan BILD. De 34-jarige aanvaller zocht vervolgens zijn familie op en verliet als eerste de Allianz Arena.

Het snelle uitvallen van Robben was een fikse tegenvaller voor Bayern München, dat nog wel op voorsprong kwam tegen Real Madrid door een doelpunt van Joshua Kimmich. Met een goal voor (Marcelo) rust en een goal na rust (Marco Asensio) boog Real Madrid de achterstand toch nog om.

Update 23.44: Donkere wolken leken zich samen te pakken boven Arjen Robben, maar de ernst van zijn spierblessure lijkt mee te vallen. Dat laat Bayern München-trainer Jupp Heynckes weten na de 1-2 nederlaag tegen Real Madrid. "Zijn blessure ziet er niet zo heel slecht uit", aldus Heynckes. Clubarts Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt kan er nog niets over zeggen.