Van Gaal verklapt: Ik heb een aanbieding die ik eigenlijk niet kan weigeren

Van Gaal verklapt: "Ik heb een aanbieding die ik eigenlijk niet kan weigeren"

25-04-2018 23:12
58

De kans bestaat Louis van Gaal toch nog ergens aan de slag gaat. Hij schermt met een 'offer he can't refuse', zo geeft hij zelf aan bij Ziggo.

Op de vraag of hij helemaal klaar is in de voetballerij, antwoordt Van Gaal: "Ik kan dat nog steeds niet zeggen, want ik krijg nog steeds veel aanbiedingen. Dat klinkt voor heel veel mensen heel vervelend, maar dat is wel zo. Nu heb ik een aanbieding die ik eigenlijk niet kan weigeren, vind ik zelf."

Van Gaal wil niet kwijt of het om een aanbieding gaat van een club of land. Ook is het niet duidelijk of de oud-trainer van onder meer Ajax, FC Barcelona, Bayern München en Manchester United kan terugkeren op het veld. "Meer dan dit zeg ik niet. Als ik in juli of augustus niet aan het werk ben, ben ik definitief met pensioen."

Ajax
Een rol in de raad van commissarissen van Ajax heeft Van Gaal niet aangeboden gekregen. "Ik ben niet benaderd. Of ik het leuk had gevonden? Nee, als commissaris kun je geen directe invloed uitoefenen. Daar ben ik niet zo'n voorstander van."