'Brands hakt snel de knoop door: in Engeland rekenen ze al op Nederlander'

'Brands hakt snel de knoop door: in Engeland rekenen ze al op Nederlander'

26-04-2018 06:46
54

Marcel Brands verwacht binnen nu en een week de knoop door te hakken over zijn toekomst. De technisch manager van PSV heeft een aanbieding op zak van Everton en beslist dus snel of hij daar op ingaat, meldt De Telegraaf.

Brands is de droomkandidaat van de tweede club uit Liverpool. De 56-jarige Nederlander moet Everton helpen de aansluiting met de top van de Premier League te vinden. Hij toostte woensdag in het Philips Stadion nog op de derde landstitel van PSV in vier jaar tijd.

Wedden

Meer odds

In Engeland rekent met al op de komst van Brands, al moeten The Toffees zich nog wel officieel melden bij PSV. Brands heeft in Eindhoven een contract tot medio 2020. De huidige technische baas – en eveneens hoofdscout – Steve Walsh moet ondertussen vrezen voor een vertrek. Hij kent een weinig gelukkig transferbeleid.

Zo verkocht Walsh Romelu Lukaku aan Manchester United, maar haalde hij ook voor meer dan 120 miljoen euro aan nieuwe spelers. Een teleurstellende seizoensstart kostte manager Ronald Koeman in oktober al zijn baan. Grootaandeelhouder Farhad Moshiri wil met Brands weer de weg omhoog inzetten.