Tegenvaller voor Real Madrid: geblesseerd duo mist return tegen Bayern München

Tegenvaller voor Real Madrid: geblesseerd duo mist return tegen Bayern München

27-04-2018 13:18
7

Real Madrid kan volgende week niet beschikken over Isco en Dani Carvajal. Het duo raakte geblesseerd in de halve finale tegen Bayern München en is niet op tijd hersteld voor de return.

Dat heeft Real vrijdagmiddag officieel gemaakt. Isco heeft een schouderblessure en Carvajal een spierblessure. Uit de testen is gebleken dat het duo komende dinsdag in Madrid niet van de partij kan zijn. Naar verwachting is Carvajal drie weken uit de roulatie.

Isco mist het competitieduel met Leganes van zaterdag en moet ook tegen Bayern toekijken. De Champions League-finale is voor de twee spelers wel haalbaar, indien Real Bayern uit weet te schakelen. Mogelijk mag Marco Asensio dinsdag in de basis starten vanwege de afwezigheid van Isco.

Bayern moet komende dinsdag in Madrid een 1-2 achterstand zien goed te maken. De Duitsers kwamen vorige week woensdag in de eerste helft op 1-0 door Joshua Kimmich, maar Marcelo en Asensio maakten de twee belangrijke uitgoals voor de Spanjaarden, waardoor Bayern minimaal twee keer moet scoren.