Ajax laat niets van zich horen en lijkt huurling definitief kwijt te raken

Ajax laat niets van zich horen en lijkt huurling definitief kwijt te raken

27-04-2018 15:46
34

FC Groningen hoopt Deyovaisio Zeefuik op permanente basis over te nemen van Ajax. De twintigjarige rechtsback wordt tot het einde van het seizoen gehuurd van de Amsterdammers, maar heeft inmiddels een aanbieding van FC Groningen ontvangen.

Zeefuik heeft dit op Koningsdag laten weten aan RTV Noord. De jeugdinternational heeft bij Ajax nog een contract tot de zomer van 2019, maar weet nog niet wat de Amsterdammers met hem van plan zijn. FC Groningen heeft een optie tot koop en is van plan om deze te lichten: ook Zeefuik ziet het zitten om langer in Groningen te blijven en hoopt spoedig tot een akkoord te komen met de club.

Twee andere verdedigers gaan wél vertrekken uit de Euroborg: de contracten van Kasper Larsen en Yoëll van Nieff zullen niet verlengd worden. De twee nemen zondagmiddag na de thuiswedstrijd tegen Excelsior afscheid van het Groningse publiek. Huurling Uriel Antuna lijkt terug te keren naar Manchester City, terwijl Ritsu Doan definitief wordt overgenomen van het Japanse Gamba Osaka.