Als God het wil, zullen Neymar en ik samen bij Real Madrid spelen

"Als God het wil, zullen Neymar en ik samen bij Real Madrid spelen"

27-04-2018 18:58
39

Vinicius Junior kan niet wachten totdat hij bij Real Madrid mag gaan voetballen. De zeventienjarige belofte uit Brazilië is al vastgelegd door De Koninklijke, maar wordt verhuurd aan Flamengo en zal pas vanaf de zomer van 2019 daadwerkelijk in de Spaanse hoofdstad te bewonderen.

De vleugelaanvaller hoopt dat Cristiano Ronaldo tegen die tijd nog in het Estadio Santiago Bernabeu speelt. "Ronaldo is mijn grote inspiratiebron. Hij speelt al tien jaar lang op zo'n geweldig hoog niveau en ik weet hoeveel talent en doorzettingsvermogen hij daarvoor nodig heeft", vertelt de Braziliaanse jeugdinternational aan The Guardian.

Ook landgenoot Neymar is een idool van het aanstormende talent: de duurste voetballer ter wereld wordt al lange tijd gelinkt aan een transfer van Paris Saint-Germain naar Real Madrid en Vinicius hoopt van harte dat het ooit zo ver zal komen. "Als God het wil, zullen Neymar en ik samen bij Real Madrid spelen. Het is mijn grote droom om ooit met hem in één elftal te spelen. Het zou mij dolgelukkig maken."