Spartaan blikt vooruit: Andere jongens van Feyenoord willen zich bewijzen

Spartaan blikt vooruit: "Andere jongens van Feyenoord willen zich bewijzen"

Gepubliceerd: vrijdag 27 april 2018 om 20:52vr 27-04-2018 om 20:52

Sparta Rotterdam verloor eerder dit seizoen met 0-7 van Feyenoord, maar dat heeft het zelfvertrouwen van Sander Fischer niet beschadigd. De centrale verdediger treedt zondag opnieuw met zijn team aan tegen de stadsgenoot en gelooft heilig in een goed resultaat.

Sparta heeft nog altijd zicht op rechtstreekse handhaving. Bij een overwinning op Feyenoord komt de formatie van Dick Advocaat op gelijke hoogte met nummer vijftien NAC Breda. Fischer denkt dat het mogelijk is, zegt hij tegenover RTV Rijndmond. "Je gaat voor de kansen die je hebt, volle bak voor een goed resultaat. Het is altijd lastig in De Kuip, je wint daar niet zomaar, maar we gaan er wel alles aan doen."

Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst heeft reeds laten doorschemeren dat hij enkele basisspelers zal sparen. Fischer durft niet te zeggen of dat een voordeel is voor Sparta. "Dat kan altijd twee kanten op. Die andere jongens willen zich weer bewijzen. Tegen Willem II kregen ook spelers rust, toen speelden ze de pannen van het dak. Wij gaan niets cadeau krijgen."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws