'Interesse in Cillessen serieus: Barcelona wil 60 miljoen euro vangen'

'Interesse in Cillessen serieus: Barcelona wil 60 miljoen euro vangen'

28-04-2018 08:28
53

De interesse van SSC Napoli en Bayern München in Jasper Cillessen lijkt serieus te zijn. De twee topclubs hopen de Nederlandse doelman graag te contracteren, maar FC Barcelona is resoluut: Cillessen is niet te koop.

Barcelona maakt er geen geheim van dat het Cillessen liever niet ziet vertrekken, maar de club houdt ook voet bij stuk op het moment dat de interesse van andere clubs serieuzer wordt. Napoli en Bayern werden al aan Cillessen gelinkt, net als Atlético Madrid. Volgens Mundo Deportivo is de interesse van Napoli en Bayern serieus, maar blijven de Spanjaarden duidelijk in hun standpunt.

Dat Barcelona Cillessen niet wil laten gaan, betekent niet dat het helemaal niet van een transfer kan gaan komen. De reservedoelman van de Catalanen heeft een vastgestelde afkoopsom van 60 miljoen euro in zijn contract staan. Het is de vraag of geïnteresseerde clubs bereid zijn om dat te betalen. Cillessen verkaste in de zomer van 2016 naar Barcelona voor een bedrag van rond de 14 miljoen euro. Hij kwam over van Ajax.

Lees ook'Vier topclubs volgen Cillessen: Barça verklaart Nederlander 'intransferible''