Teleurstellend Feyenoord-seizoen: 'Blij met alle prijzen, maar deze voelt anders'

Teleurstellend Feyenoord-seizoen: 'Blij met alle prijzen, maar deze voelt anders'

28-04-2018 16:42
18

Feyenoord-verdediger Eric Botteghin kijkt met gemengde gevoelens terug op het bijna afgelopen seizoen. De Braziliaan pakte alweer zijn vierde prijs in dienst van de stadionclub, maar vindt het spijtig dat hij aan de onlangs gewonnen KNVB Beker geen grote bijdrage aan heeft kunnen leveren.

Botteghin moest een groot gedeelte van het seizoen missen door een zware knieblessure, verloor zijn plek vervolgens aan Sven van Beek en kwam tijdens de bekerfinale tegen AZ pas in de blessuretijd op het veld. "Ik ben blij met alle prijzen, maar deze voelt toch anders, omdat ik hem niet als basisspeler heb behaald. De vorige keren (beker in 2016, landstitel en Johan Cruijff Schaal in 2017, red.) was ik nog een belangrijke speler", laat hij weten aan RTV Rijnmond.

De Braziliaan is echter absoluut niet van plan om bij de pakken neer te gaan zitten. "Volgend seizoen ga ik er alles aan doen om weer te spelen. Bij Feyenoord? Jazeker, ik heb gewoon een contract hier (Botteghin ligt nog tot medio 2020 vast, red.). Dus ik blijf hier", klinkt het vastberaden.