Na 14 seizoenen weg bij FC Groningen: Het is ook super jammer

Na 14 seizoenen weg bij FC Groningen: "Het is ook super jammer"

29-04-2018 13:10
12

Yoëll van Nieff komt zondagmiddag voor de laatste keer in actie in het Noordlease Stadion. Na veertien jaar FC Groningen vertrekt de linkspoot bij de club. Dat is een gek gevoel, erkent Van Nieff (24).

Eerder dit jaar werd bekend dat het aflopende contract van de verdediger annex middenvelder niet wordt verlengd. "Nu je weet dat dit een van de laatste keren is, kijk je toch wel een paar keer extra goed om je heen", aldus Van Nieff in gesprek met RTV Noord

"Ik ben er wel een tijdje mee bezig. Je praat er natuurlijk over met familie en vrienden. Ik heb 14 jaar bij de club gezeten en dan komt zo'n laatste thuiswedstrijd er aan en dat is een heel dubbel gevoel. Ik probeer er enorm van te genieten, maar het is ook super jammer dat je hier voor het laatst bent."

Waar zijn sportieve toekomst ligt, weet Van Nieff nog niet. "Ik sta open voor alles, maar het moet wel een club zijn waar ik mij goed bij voel en die bij me past. Buitenland of Nederland? Ik sta open voor alles. Het gevoel moet goed zijn."