'Barcelona wil miljoenenaankoop verhuren bij komst Griezmann: interesse van clubs'

'Barcelona wil miljoenenaankoop verhuren bij komst Griezmann: interesse van clubs'

30-04-2018 22:28
26

De kans is aanwezig dat Ousmane Dembélé verhuurd wordt door FC Barcelona als de club besluit om Antoine Griezmann aan te trekken. Dat schrijft Mundo Deportivo in Spanje. Als Griezmann naar Catalonië komt, wordt de kans op speelminuten voor Dembélé kleiner.

Voor Dembélé (20) is het belangrijk dat hij wekelijks aan spelen toekomt. De Fransman is nu al niet zeker van een basisplaats en zijn kansen zouden er bij de komst van Griezmann niet beter op worden. Bij Barcelona twijfelt niemand aan de kwaliteiten van Dembélé, die afgelopen zomer 105 miljoen euro heeft gekost, maar de club weet ook dat het geen optie is om de miljoenenaankoop op de bank te laten zitten. Mogelijk behoort een verhuur tot de mogelijkheden.

Een van de clubs die geïnteresseerd is in Dembélé is Arsenal. De Londenaren geven echter niet de voorkeur aan het huren van spelers. Ook Liverpool wordt genoemd. Bij Liverpool zou Dembélé als mogelijke vervanger moeten dienen voor Mohamed Salah, die op het lijstje van Real Madrid staat.