'Er is een premie van 110.000 euro als ze promoveren naar de Eredivisie'

'Er is een premie van 110.000 euro als ze promoveren naar de Eredivisie'

01-05-2018 20:27
18

De Zeeuws-Vlaamse zakenman Salar Azimi (foto links) heeft een premie van 110.000 euro beloofd als FC Dordrecht promoveert naar de Eredivisie. Eerder was hij betrokken bij NAC Breda, dat hij eveneens een premie beloofde bij promotie. Ook was hij recentelijk in het nieuws omdat hij Roda JC wilde kopen.

Nu zet hij zich in voor FC Dordrecht, dat via play-offs moet zien te promoveren. "Ik ben nauw betrokken bij FC Dordrecht en vind het een prachtige club", zegt Azimi tegen FOX Sports. "We hebben vorig jaar een mooie actie gehad met NAC Breda, mede dankzij onze inzet en het harde werken van de spelers, trainers en staf. We zijn nu rugsponsor geworden van Dordrecht."

"Als extratje heb ik een verrassing: dit jaar willen we dat met Dordrecht opnieuw doen. Er is een premie klaargezet van 110.000 euro wanneer ze promoveren naar de Eredivisie. Die premie komt ten goede aan Dordrecht, dus ik wil alles op alles zetten om ze naar de Eredivisie te krijgen volgend jaar."

"De gedachte is heel simpel. Er lopen elf spelers rond. Iedereen krijgt 10.000 euro, maar die wordt verdeeld door de club en ook aan de werknemers krijgen geld. De spelers mogen de verdeling maken zoals ze het zelf willen." In de eerste ronde van de play-offs is SC Cambuur de tegenstander van Dordrecht.