'NAC gaat voor transfervrije dubbelslag en kijkt rond in Groningen en Doetinchem'

'NAC gaat voor transfervrije dubbelslag en kijkt rond in Groningen en Doetinchem'

02-05-2018 07:30
20

Nu NAC Breda zo goed als zeker is van nóg een jaar Eredivisie-voetbal, kunnen de Bredanaars de transfermarkt op. Volgens BN DeStem heeft de Parel van het Zuiden zijn oog laten vallen op twee binnenkort transfervrije spelers: Yoëll van Nieff (FC Groningen) en Mark Diemers (De Graafschap).

Van Nieff doorliep de jeugdopleiding van FC Groningen en speelt sinds 2012 in het eerste, afgezien van twee uitleenbeurten aan FC Dordrecht en Excelsior. De beleidsbepalers in de Euroborg besloten onlangs om zijn aflopende contract niet te verlengen. De 24-jarige linkspoot moet de nieuwe linksback in het Rat Verlegh Stadion worden, als opvolger van Manchester City-huurling Angelino.

Wedden

Meer odds

Diemers besloot zelf om zijn aflopende contract bij De Graafschap niet te verlengen. De middenvelder, die dit seizoen de Bronzen Stier voor beste speler van de derde Jupiler League-periode in de wacht sleepte, zet in op een transfer naar de Eredivisie. Diemers sprak onlangs al met Willem II, maar schermt ook met interesse vanuit Breda.

Zowel Van Nieff als Diemers heeft al een gesprek met NAC-directeur Hans Smulders gehad, claimt de regionale krant.