Fellaini slaat hard terug: Deze gast spuugde vanuit zijn auto naar een meisje

Fellaini slaat hard terug: "Deze gast spuugde vanuit zijn auto naar een meisje"

02-05-2018 18:44
9

Eén uitspraak van Marouane Fellaini in een interview met Sport/Footmagazine houdt de gemoederen bezig in Engeland. De middenvelder van Manchester United reageert zéér vilein op de kritiek die hij krijgt van Liverpool-icoon Jamie Carragher.

Carragher, inmiddels een populaire analist op de Engelse tv, verwijt Fellaini overdreven fysiek te spelen. "Hij durft iemand als Jamie Carragher mij te bekritiseren?", aldus Fellaini. "Deze gast spuugde vanuit zijn auto naar een meisje na Manchester United - Liverpool. Hij moet mij echt niet de les gaan lezen."

De Belg benadrukt dat hij niet geraakt is door de kritiek, maar wel door het feit dat het uit de mond van Carragher komt. "Ik heb geen problemen met kritiek, want het helpt je om je spel te verbeteren, je gaat harder werken en wilt de mensen hun ongelijk bewijzen.

Fellaini verwijst naar een incident van eerder dit seizoen. Carragher werd na een nederlaag van Liverpool tegen aartsrivaal United belaagd door een wagen met United-supporters. Daarop opende hij zijn raampje en spuwde hij naar de wagen, recht op een meisje dat op de passagiersstoel zat.