'Ik weet hoe groot de stap is en accepteer het als ik bij Jong Ajax moet beginnen'

'Ik weet hoe groot de stap is en accepteer het als ik bij Jong Ajax moet beginnen'

Gepubliceerd: donderdag 3 mei 2018 om 14:53do 03-05-2018 om 14:53

Perr Schuurs heeft met volle teugen genoten van de promotie van Fortuna Sittard, maar richt zich nu op het nieuwe seizoen met Ajax. Schuurs was donderdagmiddag aanwezig op De Toekomst tijdens de open training van Ajax.

"Ik heb er vier dagen van genoten, ja. Voor mij is het belangrijk dat ik fit blijf en zo fit mogelijk start aan het nieuwe seizoen. Ik moet me focussen op m'n conditie en alles daarbij", zegt Schuurs tegen Voetbal Inside.

Tijdens de open training van Ajax was er veel aandacht voor Schuurs, die veel foto- en handtekeningenverzoeken kreeg. "Het is natuurlijk mooi dat mensen zo naar je opkijken. Ik ben trots dat ik hier mag rondlopen. Het is gewoon de beste club van Nederland. Om daarvoor te spelen is mooi. Ik besef het me nog altijd niet. Toch moet ik dat langzamerhand gaan doen. Het is gewoon dat ik het zo mooi vind."

"Hopelijk krijg ik mijn kansen in het eerste van Ajax. Daar zal ik ook voor gaan. Het is nog afwachten wat er op transfergebied gaat gebeuren bij Ajax. Dat zal uiteindelijk ook mijn positie bepalen. Of starten bij Jong Ajax een optie is? Je weet hoe groot de stap van Fortuna naar Ajax is, dus ik accepteer het als ik in Jong Ajax moet beginnen. Dat is voor mij geen probleem. Ik weet hoe groot de stap is. Ik heb niet voor niets een lang contract."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Moet Schuurs gelijk een kans krijgen in het eerste?

(1461 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws