De Boer en Van der Sar zien rentree zitten: 'Hopelijk zien we hem weer hier'

De Boer en Van der Sar zien rentree zitten: 'Hopelijk zien we hem weer hier'

03-05-2018 17:18
71

Frank de Boer staat ervoor open om in de toekomst weer trainer van Ajax te worden. De momenteel clubloze Noord-Hollander liet dat woensdagmiddag weten in de Coen & Sander Show, waar hij samen met Ajax-directeur Edwin van der Sar te gast was.

De Boer spreekt zijn oud-ploeggenoot nog regelmatig. "Niet dagelijks, maar we hebben altijd contact. Naast het voetbal zijn we goede vrienden", wordt de oud-verdediger geciteerd door Ajax Showtime. De Boer was als Ajax-trainer een collega van Van der Sar en ziet het een eventuele hernieuwde samenwerking wel zitten. "Als er een club is waar ik nog een keer wil trainen, dan is het Ajax. Ajax ziet diep van binnen."

Ook Van der Sar heeft oren naar een rentree van De Boer. "We hopen Frank in de toekomst nog een keer te zien hier", aldus de oud-doelman. "Frank is vier keer kampioen geworden in vijf en een half jaar. Het had vijf keer moeten zijn, maar Doetinchem (waar Ajax in 2016 met 1-1 gelijkspeelde tegen De Graafschap, waardoor PSV de titel pakte, red.) vergeten we."

De Boer werd onlangs nog gelinkt aan sc Heerenveen, maar bedankte voor de eer.