Voormalig FC Utrecht- en NEC-aanvaller: 'Nederlands voetbal niets meer voor mij'

Voormalig FC Utrecht- en NEC-aanvaller: 'Nederlands voetbal niets meer voor mij'

Gepubliceerd: donderdag 3 mei 2018 om 19:55do 03-05-2018 om 19:55

Voormalig FC Utrecht- en NEC-aanvaller Leroy George speelt sinds dit seizoen bij het Australische Melbourne Victory en heeft het daar uitstekend naar zijn zin. De 31-jarige buitenspeler denkt niet dat hij ooit nog in Nederland zal spelen.

"Ik volg het Nederlandse voetbal wel, maar voor mij is het niet meer weggelegd", vertelt hij aan Voetbal International. George speelde sinds zijn vertrek bij NEC in Azerbeidzjan en Turkije en hoopt stiekem op nóg een exotische transfer. "Nog een avontuurtje in Azië lijkt me mooi. In Turkije had ik negen coaches in twee seizoenen, dat hoeft van mij niet. Ik ben 31 jaar, laat mij nog lekker voetballen en genieten."

De vleugelaanvaller is bezig aan één van zijn beste seizoenen: hij was tot dusver goed voor zestien goals en twaalf assists, haalde met zijn club de finale van de play-offs én behoort tot de vijf beste spelers in de Australische A-League. "Dat zijn prima statistieken toch? Een mooie bekroning dat ik daarbij zit." Ook buiten het veld vermaakt George zich prima. "De stad Melbourne is echt een aanrader. En de winters in Nederland mis ik niet."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws