Geruchten in Groningen: Veldwijk heeft het verbruid en mag vertrekken

Geruchten in Groningen: Veldwijk heeft het verbruid en mag vertrekken

03-05-2018 21:05
24

Lars Veldwijk lijkt definitief niet meer welkom bij FC Groningen. De spits traint al sinds februari mee met de beloften, nadat hij een invalbeurt had geweigerd om in de thuiswedstrijd tegen ADO Den: Haag.

De Noord-Hollander met de Zuid-Afrikaanse nationaliteit was niet meer welkom bij de A-selectie zolang Ernest Faber nog trainer is in Groningen. Faber vertrekt deze zomer bij de nummer 12 van de Eredivisie, maar ook opvolger Danny Buijs lijkt Veldwijk niet nodig te hebben. Columnist Wim Masker van de Groninger Gezinsbode schrijft dat de spits, ondanks een tot 2020 doorlopend contract, mag vertrekken uit de Euroborg. Dergelijke geruchten deden al langere tijd de ronde in het Hoge Noorden.

Wedden

Meer odds

Masker heeft nóg een nieuwtje: Manchester City-huurling Uriel Antuna zou denken aan een vertrek uit Groningen. De Mexicaanse vleugelaanvaller wordt tot 2019 gehuurd van de Engelse landskampioen, maar is naar verluidt ontevreden over zijn beperkte speeltijd. Antuna speelde dit seizoen tien wedstrijden voor FC Groningen, waarvan vier als basisspeler.