'Drukke PSV-zomer op komst: negen spelers gaan kampioen mogelijk verlaten'

'Drukke PSV-zomer op komst: negen spelers gaan kampioen mogelijk verlaten'

04-05-2018 10:27
143

Vier spelers van PSV lijken van plan om de deur van het Philips Stadion deze zomer achter zich dicht te trekken. Volgens technisch directeur Marcel Brands gaat het om Jeroen Zoet, Santiago Arias, Nicolas Isimat-Mirin en Luuk de Jong.

Brands meent dat een transfer voor het viertal 'op dit moment in hun carrière zou kunnen passen'. Dit betekent echter niet dat een vertrek van de doelman, de twee verdedigers en de aanvalsleider een uitgemaakte zaak is. "Integendeel. Zodra duidelijk is dat een overgang er niet in zit, gaan we met hen meteen om tafel", benadrukt Brands in gesprek met het Eindhovens Dagblad.

Wedden

Meer odds

Volgens de krant kan de landskampioen ook aanbiedingen verwachten voor nóg eens vier spelers: Hirving Lozano, Gastón Pereiro, Joshua Brenet en Steven Bergwijn. De van Chelsea gehuurde aanvoerder Marco van Ginkel lijkt bovendien niet terug te keren in Eindhoven. Brands maakt zich echter geen zorgen. "Wij streven er naar om onze selectie tijdig op orde te hebben op het moment dat we ons voor de Champions League kunnen plaatsen (eind augustus, red.). De lijsten zijn klaar, voor het geval er spelers weggaan."

Of Brands tegen die tijd zelf nog werkzaam is bij PSV, is overigens nog maar de vraag. De technisch directeur wordt nadrukkelijk begeerd door Everton, maar neemt pas na het einde van het seizoen een beslissing over zijn toekomst.