Van Aanholt niet gediend van kritiek: 'Probeer een beetje lol te trappen'

Van Aanholt niet gediend van kritiek: 'Probeer een beetje lol te trappen'

04-05-2018 21:21
3

Patrick van Aanholt slingerde na de overwinning van Crystal Palace op Leicester City (5-0) een vrolijke tweet de wereld in, die hem flink wat kritiek opleverde. Met name Stan Collymore was stevig in zijn commentaar, maar de oud-international van Engeland krijgt vervolgens weer de volle laag van Van Aanholt. 

De Oranje-speler vroeg zich op Twitter af of er een beter flankduo bestaat dan hijzelf en Wilfried Zaha. De Britse pers reageerde hier fel op en Collymore was duidelijk in zijn column in Daily Mirror. 'Als ik hem was, zou ik niets van de daken schreeuwen, zelfs niet van het dak van mijn eigen huis waar moeders en de kinderen wonen. Laat staan om dit te zeggen op social media", schreef hij.

Van Aanholt blijkt niet gediend van deze kritiek en reageerde zich wederom af op Twitter. "Als ik iets tweet, probeer ik verbinding te zoeken met de fans, de supporters die het hele seizoen achter de ploeg zijn blijven staan. Om mijn tweet, die, volgens mij zegt men in het Engels Tongue in cheeck is, zó te interpreteren en het negatief doen lijken? Waarom?"

"Wilf, ikzelf en de rest van de ploeg hebben hard gewerkt om ervoor te zorgen dat Palace ook volgend seizoen in de Premier League voetbalt. En jij probeert iets slechts te zoeken na een fantastisch resultaat. Ik werk heel hard en ben toegewijd. Ik probeerde een beetje lol te trappen, dat zit in mijn karakter. Dus dit is niet juist", besluit hij de tweet.