Update: Goed nieuws uit Manchester: Ferguson verlaat ziekenhuis en is weer thuis

Update: Goed nieuws uit Manchester: Ferguson verlaat ziekenhuis en is weer thuis

02-06-2018 09:48
41

Rotnieuws uit Engeland. Sir Alex Ferguson ligt volgens diverse media in het ziekenhuis. Het gaat erg slecht met de voormalig manager van Manchester United, schrijven onder meer The Times en Sky Sports. 

De 76-jarige Ferguson is volgens The Times en The Telegraph zaterdagavond geopereerd. Blijkbaar had de Schot al enkele dagen fysieke klachten. Wat er exact aan de hand is met Ferguson, is nog onbekend. Wel is nu duidelijk dat hij in 'ernstige conditie' verkeert. 

Eerder op de dag werd al bekend dat Darren Ferguson, zoon van Sir Alex, een wedstrijd van zijn club Doncaster Rovers aan zich voorbij moest laten gaan. De manager was afwezig vanwege 'privé-omstandigheden'. 

Update 21.05: Manchester United heeft inmiddels een statement naar buiten gebracht over de situatie van Ferguson. De club bevestigt dat de Schot in het ziekenhuis ligt. Vrijdag is Ferguson getroffen door een hersenbloeding. Met een ambulance is hij vervolgens met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De voormalig succesmanager is geopereerd. Volgens United is de ingreep goed verlopen.

Update 8/5 10.49: Ferugson herstelt voorspoedig van zijn operatie, meldt The Daily Mail dinsdagochtend. De legendarische oud-manager van Manchester United is ontwaakt uit zijn coma en is aanspreekbaar. Het medisch personeel benadrukt echter dat het revalidatieproces van de 76-jarige Schot enige tijd in beslag zal nemen.

Update 09/05 20.56: Mooi nieuws uit Engeland. Manchester United laat woensdagavond weten dat Ferguson niet meer op de intensive care ligt. De legendarische manager van The Red Devils is herstellende van een hersenbloeding. United laat weten dat de familie van Ferguson 'overweldigd is door alle reacties en steun'. 

Update 2/6 9.48 uur: Sir Alex Ferguson (76) heeft vrijdag het Salford Royal-ziekenhuis in Manchester mogen verlaten, nadat hij begin vorige maand werd getroffen door een hersenbloeding. Hij moest op 5 mei met spoed worden opgenomen en werd enige tijd kunstmatig in coma gehouden. Inmiddels is de voormalig Manchester United-manager weer thuis en wordt hij door zijn naasten verzorgd, meldt The Sun.