Belangstelling uit Eredivisie voor Almere-uitblinker Van der Water: Mooie club

Belangstelling uit Eredivisie voor Almere-uitblinker Van der Water: "Mooie club"

05-05-2018 21:38
14

Almere City-uitblinker Silvester van der Water ziet een transfer naar Heracles Almelo wel zitten. Naar verluidt was Mark-Jan Fledderus, technisch manager van de eredivisionist, zaterdagavond aanwezig in het stadion van Almere City om de middenvelder te bekijken. 

Het is al langer bekend dat Van der Water (21) in de belangstelling staat van ploegen uit de Eredivisie. Met twaalf goals heeft de rechtspoot een uitstekend seizoen achter de rug in de Jupiler League. 

Zaterdagavond werd Van der Water na afloop van het thuisduel met MVV (3-2) geconfronteerd met de aanwezigheid van Fledderus. Of-ie wist dat er iemand uit Almelo naar hem kwam kijken? "Misschien wist ik het een beetje, maar niet helemaal. Er zitten misschien wel meer mensen op de tribune, maar dat houd ik me in de wedstrijd ook niet mee bezig", reageerde hij grijnzend voor de camera van FOX Sports.

"Ik wil gewoon de play-offs halen en kijken of we met Almere City naar de Eredivisie kunnen gaan. Heracles zou wel een mooie club zijn, ja."