Steun voor Verbeek na Twente-debacle: 'Een professional, een man met een hart'

Steun voor Verbeek na Twente-debacle: 'Een professional, een man met een hart'

06-05-2018 09:33
18

Marino Pusic lijkt ook volgend seizoen in de Jupiler League hoofdtrainer van FC Twente te willen zijn. De 46-jarige oefenmeester heeft zijn ambitie al uitgesproken naar de directie van de Enschedese club.

"De club kent mijn ambitie, ze kennen mijn visie, ze weten wat voor werk ik lever, hoe ik met mensen omga en wat voor leiderschapsstijl ik heb en dan is het aan hen om de inschatting te maken richting de toekomst", zegt Pusic tegen RTV Oost. "Ze hebben ook gezien dat ik dat met passie en beleving doe en al m'n ziel en zaligheid erin gooi."

Pusic werd doorgeschoven na het ontslag van Gertjan Verbeek. Laatstgenoemde kende een teleurstellende periode in de Grolsch Veste en zou voor veel onrust hebben gezorgd. Pusic wil daar niet in mee. "Het is ook echt een professional en ook een man met een hart. Dat dingen soms verkeerd lopen of niet lopen, dat zijn stijl ergens niet bij past of dat er dingen niet goed uitpakken, dat gebeurt nou eenmaal in de topsport. Dat gebeurt nou eenmaal in het leven."