Ajax-fans keren zich tegen eigen speler: Natuurlijk is het niet leuk om te horen

Ajax-fans keren zich tegen eigen speler: "Natuurlijk is het niet leuk om te horen"

06-05-2018 18:09
65

Kostas Lamprou en de supporters van Ajax: het is geen gelukkige combinatie. Niet voor het eerst dit seizoen werd de Griekse doelman uitgefloten en uitgejouwd door zijn eigen aanhang. Lamprou tilt er echt niet te zwaar aan.

"Natuurlijk, we weten dat ik veel te horen heb gekregen. Dat heeft te maken met mijn verleden bij Feyenoord", zegt Lamprou, die tegen Excelsior zijn eerste Eredivisie-wedstrijd keepte voor Ajax, tegen Voetbal Inside. "Dan gaan ze tegen mij tekeer, maar dat hoort er nu eenmaal bij. Dat heb ik niet in eigen hand."

"Als de supporters dit willen roepen, dan mogen ze dat doen. Wat ik ermee wil zeggen: het houdt me niet bezig. Natuurlijk is het niet leuk om te horen, maar het is zo. Ik moet me ervoor afsluiten. Ik ben hartstikke tevreden over mijn wedstrijd. Wat ik moest doen, heb ik goed gedaan. Ik ga met een goed gevoel de vakantie in."

Lamprou heeft een aflopend contract bij Ajax en weet nog niet hoe zijn toekomst eruitziet. "Ik ga binnenkort in gesprek met de club en zullen we kijken of we verder gaan of niet. De optie om te blijven is nog open. We zullen zien wat er gaat gebeuren. Op dit moment kan ik er nog niet veel over zeggen."