Van Ginkel geheimzinnig: Dingen die zich afspelen achter de schermen

Van Ginkel geheimzinnig: "Dingen die zich afspelen achter de schermen"

06-05-2018 18:15
63

Achter de schermen is Marco van Ginkel al bezig met het bepalen van zijn toekomst. De aanvoerder van PSV wordt dit seizoen gehuurd van Chelsea en dus keert hij in principe komende zomer terug in Londen. 

Voor het derde seizoen op rij wordt de middenvelder gehuurd van Chelsea en met het 24ste kampioenschap in de clubhistorie is ook deze huurperiode PSV goed bevallen. Volgens Engelse media wil de Premier League-club Van Ginkel deze zomer verkopen voor zo'n elf miljoen euro. De kans lijkt klein dat de Eindhovenaren aan die vraagprijs willen voldoen en bovendien is er ook interesse van andere clubs. 

"Wat er komend seizoen gaat gebeuren gaan we nog meemaken, dat zien we wel", blijft Van Ginkel in gesprek met FOX Sports geheimzinnig. Of er al iets duidelijk is over zijn toekomst? "Nog niet helemaal. Niet helemaal, nee. Dat komt nog wel. Er zijn altijd dingen die zich afspelen achter de schermen, maar dat hoef ik nog niet te delen en dat ga ik ook nog niet delen", zegt Van Ginkel met een glimlach.