Mopperende Huntelaar tikt Ajax-fans op de vingers: Dat helpt allemaal niet

Mopperende Huntelaar tikt Ajax-fans op de vingers: "Dat helpt allemaal niet"

07-05-2018 12:32
50

Klaas-Jan Huntelaar vindt het jammer dat er tijdens het uitduel met Excelsior negatieve spreekkoren over Erik ten Hag en doelman Kostas Lamprou klonken vanuit het uitvak. Met name in de eerste helft bakte Ajax er niet veel van in Rotterdam. Na rust werd de zege (2-1) alsnog over de streep getrokken.

De spreekkoren waren duidelijk te horen op televisie en voor de spelers. "Dat helpt allemaal niet. We moeten het met z'n allen doen. Iedereen zit in hetzelfde bootje. Dan heeft het geen zin om spelers negatief te benaderen", zei Huntelaar na de wedstrijd tegen Ajax Life"We moeten ons met z'n allen focussen op het zelfde doel en niet op elkaar."

De aanvaller haalde het einde van de wedstrijd niet. "Het veld was een drama. Eerst stuiterde de bal, waardoor de vaart eruit ging", mopperde hij. "Toen werd het nog lastiger inschatten en vervolgend kwam ik na het schot met mijn been op de grond en klapte ik er doorheen."

Huntelaar maakte zondag bekend dat hij ook komend seizoen in Amsterdam actief is. De routinier heeft zijn aflopende contract met één jaar verlengd