Update: KNVB reageert op 'blunder': 'Dit is van tevoren afgesproken met de teams'

Update: KNVB reageert op 'blunder': 'Dit is van tevoren afgesproken met de teams'

07-05-2018 22:09
51

Een zeer opmerkelijk moment na de bekerfinale tussen Jong PEC Zwolle en Jong SC Cambuur. De Leeuwarders hebben ten koste van de Zwollenaren de beker veroverd, maar na afloop was er niemand van de KNVB om de beker uit te reiken en niemand om een felicitatie uit te delen.

Dat meldt het Friesch Dagblad maandagavond op Twitter. Na afloop van de wedstrijd stonden de spelers van Cambuur op het veld te wachten wat er zou gaan gebeuren. Tot ieders verbazing was er niemand van de KNVB aanwezig, was er geen beker aanwezig om uit te reiken en was er niemand die de spelers feliciteerde met de bekerwinst.

Wedden

Meer odds

'De Leeuwarders gaan, zoals het nu lijkt, met lege handen naar huis. Wel de bekerwinst, geen beker. Als zelfs de bond de eigen beloftecompetities al niet meer serieus neemt, wie gaat het dan wel doen?', vraagt verslaggever Piet Jan Nauta zich af op Twitter

De beloftes van PEC en Cambuur troffen elkaar maandagavond in het stadion van de Zwollenaren. De wedstrijd begon om 18.30 uur. Cambuur heeft de wedstrijd met 1-3 gewonnen.

Update 22:09. De KNVB heeft gereageerd op de ophef die is ontstaan na de bekerwedstrijd tussen Jong PEC Zwolle en Jong SC Cambuur. Volgens de voetbalbond is er duidelijk afgesproken dat er bij beloftenteams geen huldigingen plaatsvinden.