ESPN: PSV krijgt concurrentie van Ajax in strijd om middenvelder

ESPN: PSV krijgt concurrentie van Ajax in strijd om middenvelder

07-05-2018 23:34
131

PSV heeft flinke concurrentie in de strijd om Erick Gutiérrez, want ook Ajax is geïnteresseerd in de middenvelder van Pachuca. Dat meldt de Mexicaanse tak van ESPN maandag.

PSV wordt al maandenlang aan Gutiérrez gelinkt, maar volgens de Mexicaanse pers heeft ook Ajax belangstelling. Scouts van de Amsterdammers hebben de middenvelder (22) de afgelopen tijd bekeken. Hoe concreet de belangstelling van Ajax is, wordt door ESPN niet gemeld.

Wedden

Meer odds

Zeker lijkt wel dat Gutiérrez Pachuca na dit seizoen gaat verlaten. Van de middenvelder verscheen onlangs op social media een foto waarop te zien was hoe zijn Pachuca-shirt langzaam vervaagde en vervangen werd door een ander shirt. In de wandelgangen worden clubs als PSV, Chivas en Tigres genoemd, maar daar komt Ajax nu bij.

Het contract van Gutiérrez bij Pachuca loopt nog door tot 2020, waardoor geïnteresseerde clubs een flinke transfersom op tafel moeten leggen. Wat de middenvelder moet kosten, is niet duidelijk. Hirving Lozano speelde vorig seizoen ook bij Pachuca. ESPN linkte Gutiérrez' ploeggenoot Rodolfo Pizarro ook al aan Ajax.

Lees ook'PSV-target' en Lozano-bekende wakkert geruchten over transfer aan met foto

Lees ook'Ajax zet hoog in en richt pijlen op middenvelder van ruim 14 miljoen euro'