Update: FC Utrecht reageert snel op feedback en past nieuw shirt aan

Update: FC Utrecht reageert snel op feedback en past nieuw shirt aan

Gepubliceerd: dinsdag 8 mei 2018 om 15:55di 08-05-2018 om 15:55

Supporters van FC Utrecht zijn zich kapot geschrokken van het nieuwe tricot van hun club. Tijdens het thuisduel met VVV-Venlo van afgelopen zondag presenteerde FC Utrecht het shirt dat volgend seizoen gedragen wordt. Er is inmiddels zelfs een petitie gestart tégen het ontwerp van het tenue. 

'Ondanks dat de club het diagonaal terug heeft gebracht aan de voorzijde op verzoek van de supporters, is de onvrede gigantisch groot over het foeilelijke witte sponsorvlak aan de voorzijde. Dit ziet er niet uit, toch?!', valt te lezen op Petities24. 

'De club, sponsor en kledingleverancier houden zich tot op heden angstvallig stil. Ben jij het ook niet eens met het nieuwe shirt? Teken de petitie en laat de club in actie komen om het shirt te wijzigen!'

In amper een dag tijd is de petitie al ruim 1100 keer ondertekend. FC Utrecht heeft nog niet gereageerd op de reacties van de ontevreden achterban. 

Update 15.55: Via de officiële kanalen laat Utrecht dinsdagmiddag weten dat het ontwerp van het nieuwe thuisshirt is aangepast. 'Het tricot dat is bedoeld voor de nieuwe jaargang en afgelopen zondag in première ging, leverde talrijke feedback op van betrokken geledingen. Op initiatief van hoofdsponsor Zorg van de Zaak en FC Utrecht is, met inachtneming van de vele reacties , een nieuwe versie van het thuisshirt ontworpen.' Er zijn een aantal 'subtiele, doch relevante' aanpassingen gedaan. 

(Bron: website FC Utrecht)

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws