Dolblije Dijks heeft Italiaans avontuur te pakken: Ik was direct verliefd

Dolblije Dijks heeft Italiaans avontuur te pakken: "Ik was direct verliefd"

08-05-2018 15:30
59

Het hoge woord is eruit: Mitchell Dijks speelt komend seizoen inderdaad voor Bologna. Ajax-trainer Erik ten Hag vertelde afgelopen maand al dat Dijks de overstap maakt naar Italië en nu heeft ook de linksback zelf zijn transfer naar de Serie A bevestigd. 

Dijks, die een aflopend contract heeft in Amsterdam, ontving deze week een fotolijst van de supportersvereniging Ajax. "Ik vind het mooi dat de supporters nog aan mij denken, ondanks de weinige speeltijd die ik dit seizoen heb gekregen. Deze lijst krijgt een mooi plaatsje in mijn huis in Bologna", wordt hij geciteerd op Ajax Lifede website van de supportersvereniging. 

De 25-jarige linkspoot heeft veel zin in zijn avontuur bij de Italiaanse club. "Ik ben er nu twee keer geweest en ik was direct verliefd op dat stadion."

Bologna staat momenteel op de dertiende plek in de Serie A. De formatie uit Noord-Italië staat met nog twee duels te gaan zes punten boven de degradatiestreep. Bologna heeft de deal nog niet bevestigd. Volgens Italiaanse media tekent Dijks voor vijf jaar bij de club.