Gewilde Gustafson heeft nieuws voor Roda JC: Zeer goede aanbiedingen

Gewilde Gustafson heeft nieuws voor Roda JC: "Zeer goede aanbiedingen"

Gepubliceerd: dinsdag 8 mei 2018 om 16:10di 08-05-2018 om 16:10

Simon Gustafson heeft meerdere 'zéér goede aanbiedingen' op zak. De Zweedse middenvelder laat dat weten in gesprek met Fotbollskanalen. Dit seizoen wordt Gustafson door Feyenoord verhuurd aan Roda JC. 

Afgelopen week onthulde de spelmaker dat hij definitief niet terugkeert in De Kuip. Grote vraag is nu waar de toekomst van Gustafson ligt. "Ik weet het nog niet. Ik kan wel zeggen dat ik naar Real Madrid ga, maar wat ik graag wil is niet zo relevant", zegt hij

"Het is belangrijk dat ik nu de goede club kies. Ik heb bij Feyenoord nog een contract voor één jaar. We hebben afgesproken dat we samen een oplossing gaan zoeken. Ik heb aanbiedingen op zak, ja. Ik ga geen namen van clubs noemen, maar het zijn zéér goede aanbiedingen. Dit is wel een luxepositie voor mij."

Gustafon (23) was dit seizoen goed voor tien treffers en zes assists namens Roda JC. Deze week staat er in de halve finale van de nacompetitie een dubbele ontmoeting met Almere City op het programma. Een langer verblijf in Kerkrade lijkt uitgesloten. "Dat ligt niet voor de hand."

Lees ook: Einde verhaal bij Feyenoord: "Overeengekomen dat mijn toekomst elders ligt"

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Maakt Feyenoord een fout door Gustafson te laten gaan?

(4041 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws