'Atlético roert zich op transfermarkt: principeakkoord en contact met PSG-sterren'

'Atlético roert zich op transfermarkt: principeakkoord en contact met PSG-sterren'

08-05-2018 20:23
10

Atlético Madrid gaat deze zomer mogelijk shoppen bij Paris Saint-Germain. De club heeft verregaande interesse in zowel Edinson Cavani als Angel Dí Maria.

Volgens El Mundo Deportivo heeft Atlético zelfs als een principeakkoord bereikt met PSG over een transfer van Cavani. In Madrid wordt de Uruguayaanse spits gezien als de ideale opvolger van Antoine Griezmann, die vermoedelijk deze zomer vertrekt bij Atleti. Cavani, 31 jaar oud en tot 2020 onder contract bij PSG, is dit seizoen in 32 competitiewedstrijden goed voor maar liefst 28 doelpunten. 

Ook Dí Maria staat in de nadrukkelijke belangstelling van Atlético. De zaakwaarnemer van de Argentijnse ster is volgens El Larguero en Cadena SER al afgereisd naar Spanje om te onderhandelen over een transfer. Dí Maria (30) staat open voor een vertrek uit Parijs. Bij PSG staat hij in de schaduw van sterren als Kylian Mbappé, Neymar en Cavani. 

Griezmann wordt al langere tijd gelinkt aan onder meer FC Barcelona. De Franse spits heeft een clausule in zijn contract, waardoor geïnteresseerde clubs 100 miljoen euro moeten aftikken om hem over te nemen van Atlético.