Update: Ajax komt met bevestiging en neemt zomeraankopen mee naar Dubai

Update: Ajax komt met bevestiging en neemt zomeraankopen mee naar Dubai

08-05-2018 21:05
34

Ajax neemt Hassane Bandé en Perr Schuurs mee op het geplande tripje naar Dubai. De twee versterkingen werden eerder dit seizoen al gecontracteerd, maar spelen pas vanaf komend seizoen in het shirt van de Amsterdamse club. 

Het seizoen is amper afgelopen, desondanks heeft Ajax besloten om het tweetal nu al bij de groep te voegen. Bandé (gedegradeerd met KV Mechelen) en Schuurs (gepromoveerd met Fortuna Sittard) zijn reeds uitgespeeld met hun eigen club en hebben daarom de tijd om alvast te wennen aan hun nieuwe werkgever. Fortuna speelt nog wel twee oefenwedstrijden.

De ploeg van Erik ten Hag vertrekt woensdag naar Dubai, waar het drie dagen zal verblijven. Vrijdag staat een oefenduel gepland tegen Al-Ahly, de kampioen van Egypte. Afgelopen zondag sloot nummer twee Ajax het Eredivisie-seizoen af met een 1-2 overwinning op Excelsior. 

In december 2017 kwam Ajax tot een akkoord over de transfer van de achttienjarige Schuurs. Kort daarvoor maakte de club bekend dat Bandé overkomt van Mechelen. 

Update 21:05. Ajax heeft bevestigd dat Schuurs en Bandé mee naar Dubai gaan. De Amsterdammers nemen 21 spelers mee voor het oefenduel van vrijdagavond met Al-Ahly.